Maak jouw keuken uniek!

Je hebt er vast al wel eens over nagedacht; een buitenkeuken met terras in je tuin. Of je tuinarchitect heeft dit idee in je gedachten geplant.
Op internet vind je niet wat je wil; modules naast elkaar zetten is niet jouw ding. Brūth maakt jouw buitenkeuken, zoals je in je interieur ook te werk bent gegaan, met hoge eisen en precies het goede gevoel.

de Opties zijn eindeloos

Laat je inspireren

In onze showroom staan twee unieke Brūth buitenkeukens. Iedere buitenkeuken heeft een eigen thema en is gemaakt van de mooiste materialen. Dit geeft de eindeloze mogelijkheden van onze exclusieve buitenkeukens weer.

Dus laat je inspireren en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor elke stijl een passend materiaal

Jouw materiaalkeuze

Alléén de beste materialen zijn goed genoeg voor onze exclusieve buitenkeukens.
Samen stellen we jouw droomkeuken samen en creëren we iets unieks.

Natuurlijk zijn ook qua materialen meerdere mogelijkheden beschikbaar. Ben je benieuwd welke materialen er nog meer zijn? Maak dan een afspraak in onze showroom!

Verdiet

Met een chique en diep donkere kleur groen, steelt de Verdiet Buitenkeuken de show. We hebben deze legendarische kleur verwerkt in de keukenkasten van deze prachtige buitenkeuken.

Bekijk de Verdiet

Doleriet

De combinatie van gouden accenten en de zwarte marmerlook geven de Doleriet Buitenkeuken zeker een brute uitstraling.

Bekijk de Doleriet

Meerdere opstellingen mogelijk

Wat is jouw optimale opstelling?

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en luxe tuinmeubelen van Borek.

Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, luxe tuinmeubelen en het heerlijke buitenleven.

Kom naar onze showroom

Samen stellen we jouw buitenkeuken samen

Je hebt er vast al wel eens over nagedacht; een buitenkeuken met terras in je tuin. Of je tuinarchitect heeft dit idee in je gedachten geplant.

Op internet vind je niet wat je wil; modules naast elkaar zetten is niet jouw ding.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.