Brūth

Verdiet buitenkeuken

Chique en diep, die donkere kleur groen. We hebben deze legendarische kleur verwerkt in de keukenkasten van deze prachtige keuken. De keukendeuren zijn behandeld met weersbestendige lak en dus weer-, vocht- en UV-bestendig. Het heeft hierdoor weinig onderhoud nodig. Met een gerust hart, en zonder het gedoe van hoezen, laat jij je buitenkeuken onder de overkapping overwinteren.

De toplaag heeft een lichte structuur, voor een hoogwaardige uitstraling. Extra mooi: beide zijden zijn decoratief gelamineerd; wanneer je je kasten open doet, zie je diezelfde prachtige groene kleur. Met een betonlook keramisch blad on top is de keuken helemaal af en klaar om het leven te vieren met vrienden en familie!

British Racing Green

British Racing Green; dé internationale racekleur van Groot-Brittannië, refereert aan hoge én unieke prestaties.
Prima tint voor een buitenkeuken met dito specs, durf en een klein beetje rebellie, denken wij.
De koperen accenten geven warmte aan het geheel, en dan staat de perfect matchende Big Green Egg nog niet eens aan!

Kamado outdoor cooking

Oude wijsheid & innovatie

How slow can you go? Geniet van de pure en eerlijke smaken die de natuur ons biedt. Laat een mooi stukje vlees, vis of groenten langzaam garen op je Big Green Egg en verbaas je over die onovertroffen, karakteristieke geur en smaak.

Dít is genieten van het leven.

De huidige generatie Big Green Egg’s is het resultaat van een combinatie van oude wijsheid en innovatieve technologie. De Kamado barbecue is gemaakt van het allerbeste, speciaal door NASA ontwikkeld, keramiek én is uitgevoerd in British Racing Green: hét uitgangspunt van deze keuken.

De mogelijkheden van de Big Green Egg zijn grenzeloos. Daarom geven we levenslange garantie op je Egg. Een leven lang genieten. Voor de ultieme smaak. Sta stil bij bereiden op topniveau, zelf of door een chef. Omringd met familie, vrienden en iedereen die je dierbaar is.

Onvergetelijke momenten creëren in jouw buitenkeuken!

Meerdere opstellingen mogelijk

De perfecte match

Een cognac lederen interieur in de British Racing Green auto: match made in heaven!

Aan ons om dit door te vertalen in de groene luxe buitenkeuken. Gekozen is voor koperen hardware, denk aan een kraan, spoelbak en greeplijsten.

Koper ziet er prachtig en warm uit en is er in verschillende afwerkingen: van natuurlijk, geborsteld en gespiegeld tot geslagen en vintage looking. Net wat je wil.

Ook is koper bestand tegen hitte en oliespatten en daardoor verrassend praktisch. Schuif nog wat krukken met cognac lederen zitting aan de keukenbar en jouw buitenkeuken heeft helemaal de look and feel van de iconische bolide!

Over de naam

Waarom verdiet?

Deze Brūth luxe buitenkeuken is vernoemd naar verdiet. Een groene edelsteen die kracht geeft om, met vernieuwde energie, het leven bewust en zelf te sturen.

Prijs Brūth Verdiet buitenkeuken (incl. apparatuur)
Van: €25.850,-
Voor: €19.850,-

showcase

Bekijk meer Brūth modellen

Doleriet

VERdiet

Kom naar onze showroom

Samen stellen we jouw buitenkeuken samen

Je hebt er vast al wel eens over nagedacht; een buitenkeuken met terras in je tuin. Of je tuinarchitect heeft dit idee in je gedachten geplant.

Op internet vind je niet wat je wil; modules naast elkaar zetten is niet jouw ding.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.