Doleriet Buitenkeuken

All black never goes out of style

Alles volledig mat zwart; de favoriet van Pim van Donzel. Stijlvol én statement piece. Met attractieve kleurnuances en aders in het marmerlook blad in combinatie met gouden accenten. Een mooi en elegant contrast, on trend én met stijlvolle, maar zeker een brute uitstraling.

Daar staat dan wel wat, zo in jouw tuin.

In veel woningen is de keuken het hart van het huis. Het is dé plek om met fijn gezelschap lekker te eten en te drinken. Waar je heerlijk lang kunt natafelen. Het is de ruimte waar je als gezin goede gesprekken voert.

Dat wil je buiten toch ook? Vroeger was het niet gebruikelijk

dat gasten in de keuken kwamen. Nu willen we ze, onder het genot van een drankje, aan de buitenbar van de keuken. Daar waar we praten, lachen en is ruimte voor persoonlijke ontboezemingen.

The bastard buitenkeuken

The Bastard

Indrukwekkend. Dat is The Bastard Large. Niet alleen een aanwinst voor jou en je gezelschap, maar zeker ook niet te min voor jouw buitenruimte en keuken.

Serious outdoor cooking, slow, het hele jaar door. Maak het je eigen, of laat een professional komen voor de echte culinaire hoogstandjes op de Kamado.

In mat zwart, perfect matchend bij jouw zwarte buitenkeuken, heb jij het neusje van de zalm onder je overkapping staan. 

Dankzij de isolerende eigenschappen gebruik je The Bastard voor verschillende kooktechnieken: slow cooken, direct of indirect én zelfs als steenoven voor een echte Italiaanse pizza.

Voor het snellere grillwerk is deze keuken ook nog eens uitgerust met een Grandhall G4 grill. Door de elektrische ontsteking is deze barbecue altijd ready to use. Leuk voor spontane bezoekjes of als je visite lekker blijft hangen. Door de sterke branders kun je ook grotere
gezelschappen voorzien van de lekkerste gerechten.

 

De geëmailleerde gietijzeren grillroosters zetten de mooiste strepen op jouw vlees, daar maak je écht indruk mee.

De basis

De keukenkasten van deze bijzondere Brūth buitenkeuken zijn gemaakt van Volkern: een hoogwaardig materiaal met een natuurlijke uitstraling. De kasten zijn niet gespoten en

daardoor prachtig mat; gewoon het materiaal zoals het is. Puur. Een materiaal dat veelal  buitenshuis toegepast wordt, omdat het weer-, vocht- en UV-bestendig is. 

 

Dat stelt gerust, dat het tegen allerlei weersinvloeden bestand is. Dan staat jouw buitenkeuken gewoon elke dag te shinen!

 

Een vleugje goud

Je Brūth buitenkeuken maak je extra bijzonder en minder doorsnee wanneer je een vleugje goud toevoegt. Hierdoor krijgt je buitenkeuken een uitgesproken en luxueuze uitstraling.

 

Details en accessoires in het goud laat subtiel kleur toevoegen in je zwarte keuken. Met gouden hardware, zoals een kraan en spoelbak breng je een waanzinnige blikvanger in je buitenkeuken!

 

Voor deze Brūth buitenkeuken koos Pim een keramieken Ebano keukenblad met gouden aders. Een duurzaam, stevig materiaal dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Je hoeft het keramieken keukenblad slechts af te nemen met een natte doek. En dat is fijn.

Je zit natuurlijk liever langer te tafelen dan dat je je keuken moet onderhouden. Keramiek is hitte-,vlek- én krasbestendig waardoor je er iedere dag zorgeloos aan kan werken.

Nog even over de naam…

 

Deze Brūth Doleriet buitenkeuken is vanwege zijn diepe, donkere kleur vernoemd naar het Doleriet gesteente. Hard en massief, stoer en krachtig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?